ACtiviteiten bij edco

Samenwerking PSV

EDCO is trotse partner van PSV! De samenwerking met PSV weerspiegelt de Europese ambitie van EDCO om op alle fronten te scoren. Maar ook het gevoel dichtbij huis te zijn speelt een belangrijke rol. EDCO heeft regelmatig wedstrijdkaarten beschikbaar voor PSV en deelt deze met hun medewerkers.

Activiteitencommissie

‘Work hard, play hard’ dat is waar EDCO voor staat! De activiteitencommissie van EDCO zorgt ieder jaar weer voor leuke activiteiten; van golfen met een BBQ tot aan een familiedag in de Efteling; niets is te gek! Meerdere keren per jaar nodigen we de collega’s en familieleden uit om deel te nemen aan de activiteiten.

Duurzaam ondernemen

EDCO vindt verantwoord handelen een vanzelfsprekend onderdeel van haar zakelijke bezigheden. Binnen EDCO worden de omstandigheden op de werkplek, het milieu en eerlijke handel als essentieel gezien. We investeren zowel tijd als middelen om onze inzet voor verantwoord gedrag vorm te geven.

Zo kunnen we waarborgen dat onze activiteiten voldoen aan strenge milieunormen en dat natuurlijke hulpbronnen zo efficiënt mogelijk worden gebruikt. Respect, integriteit en duurzaamheid zijn onze aandachtspunten.