StageS

Stage lopen bij EDCO

Een stagiaire is geen medewerker en daar zijn wij ons goed van bewust. Het is de bedoeling dat je bij ons iets leert. Dus ga overal kijken, neem je tijd en stel je vragen. Stagiaires krijgen bij ons leuke projecten. Onze goede stagiaires bieden we vaak ook een vakantiebaan aan, zodat je je vaardigheden kunt verbeteren en kunt wennen aan het echte werken. We bieden een stagevergoeding die past bij het niveau van je opleiding. Onze stagiaires zien wij tegelijkertijd ook als de overige medewerkers wanneer het gaat om de uitjes, personeelsacties en feestjes, kerstpakketten en ga zo maar door. Je hoort erbij.

Veel opleidingen mogelijk

Bij EDCO kom je stagiaires tegen van allerlei opleidingen. Op mbo-niveau kunnen we haast altijd stagiaires gebruiken in logistiek en verkoop, we hebben stageplaatsen voor studenten HBO Commerciële Economie, Marketing en HRM. Op de IT-afdeling is er ook altijd wel plaats voor een mbo-student ICT. Hij of zij leert bij de servicedesk ontzettend veel. Ook zijn er altijd BBL-studenten. We inventariseren wel eerst altijd of er ook ruimte is om de student te begeleiden.

Wanneer je bij ons stage loopt, krijg je een compleet beeld van de hele organisatie. Van inkoop tot en met de supply chain. Iedere afdeling heeft hele gave projecten. Zo zijn we erg aan het uitbreiden met merken, waardoor er bij Marketing merkenonderzoeken uitgevoerd moeten worden. Bij HR hebben we behoefte aan meerdere onderzoeken. De stagiaire mag kiezen welk project hij of zij wil oppakken en het mooie is dat er bij ons niets in de la verdwijnt. We doen echt iets met jouw aanbevelingen.

Een andere booming afdeling is E-commerce. Iedere commerciële student die bij deze afdeling zijn stage doet, leert zoveel, dat deze, bij wijze van spreken, na de stage een eigen webwinkel kan openen. Je leert over het hele traject van het maken van content, het optimaliseren van de online verkoop als ook de distributie van deze producten. Ook krijg je bij ons te maken met grote klanten. Spreek jij Frans, ga dan eens met een verkoper op pad om met een Franse key account klant in gesprek te gaan. Dan zit jij samen met de verkoper en de inkopers aan tafel. Leerzame momenten voor je opleiding en je toekomst!

EDCO is een veelomvattend, internationaal bedrijf dat heel veel in eigen beheer doet. Dat maakt ons een leerzame werkomgeving. Dus kijk snel voor welke stagiaires wij een vacature hebben en reageer!

Zit er geen passende vacature bij, maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden voor een stage mogelijkheid?
Schrijf je dan via onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!