Ontwikkeling

EDCO Academy, voor wie meer wil en kan

Bij EDCO hebben we functies op alle werk- en denkniveaus. EDCO is een snelgroeiend bedrijf en dat betekent dat er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Als jij dat wilt, dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden! Doorgroeien betekent niet altijd een verticale groei. In sommige banen is juist verdieping belangrijk, zodat je nog beter kunt worden in wat je al goed doet. Om bij te blijven in je vakgebied, bijvoorbeeld. Kunnen groeien is dus heel goed mogelijk maar geen vanzelfsprekendheid, het hangt af van de functie en je persoonlijke kwaliteiten.

Wij vinden het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plaats zit. Dat is goed voor jou als medewerker en voor ons als EDCO. Om dit zo goed mogelijk te begeleiden en monitoren hebben we de EDCO Academy in het leven geroepen. Hierin worden je ambities zichtbaar en kunnen we ook in kaart brengen welke benodigde competenties je al hebt en welke je verder mag ontwikkelen. We brengen eigenlijk jouw potentieel in beeld. Als je wilt!

Want er zijn mogelijkheden genoeg, maar jouw initiatief is heel belangrijk. Doorstromen is niet vanzelfsprekend, we horen graag van jou wat je wilt en waarom je dit wilt. Dat jij je ontwikkelt, vinden we belangrijk. Daarom is Learning & Development de komende jaren een van de speerpunten van EDCO. Onderdeel van de Academy is het LMS, het Learning Management Systeem, waarin we vastleggen welke opleidingen en cursussen je hebt gevolgd.

Zoals je ziet heeft EDCO veel aandacht voor ontwikkeling, heb jij jouw carrière grotendeels zelf in de hand en is er veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. De Academy helpt jou om te zien wat je kunt doen om door te groeien. Waar veel bedrijven zeggen dat de mogelijkheid er is om door te groeien, blijkt dit in de praktijk lastig. Bij EDCO is transparant welke stappen er zijn en welke stappen jij kunt zetten.

Wil jij stappen maken binnen EDCO? Kijk dan naar onze vacatures. Zit er iets voor jou bij, reageer dan snel.