Melissa Lauterslager

"Melissa, E-Commerce"

Ik werk sinds mei 2020 bij EDCO als Marketplace Specialist op de afdeling E-commerce. Ik begon hier de dag na mijn afstuderen. E-commerce is een jonge afdeling, want wat wij doen, online marketing, bestaat eigenlijk nog niet zo lang. Wij verkopen producten van onder andere eigen merken via onze website en via platforms als Bol en Amazon aan particulieren. Dat doen we met z’n allen en zo voelen we dat ook. Het bevalt mij ontzettend goed bij EDCO. Op onze afdeling gaat alles snel. Online resultaten veranderen natuurlijk om de haverklap en snel schakelen is belangrijk. Ik word hier serieus genomen en krijg de ruimte om te groeien en de vrijheid om verschillende strategieën uit te proberen om betere resultaten te behalen. In het begin vond ik het spannend om overleggen in het Engels te moeten voeren, inmiddels ben ik daar helemaal aan gewend!

Houd je van teamwork, dan zit je goed bij E-commerce. De afdeling bestaat uit meerdere marketplace specialisten, contentspecialisten, digital designers, een brandspecialist en logistiek specialist, data-analisten en customer support talenten. Met bijna twintig collega’s bemensen we één van de grootste kantoren op het hoofdkantoor van EDCO in Eindhoven. En er is ook nog plaats voor jou.

Work hard, play hard, is op ons van toepassing. Kom jij ons team versterken?

Wat doen we bij E-commerce? E-commerce is een net iets andere afdeling van EDCO dan de andere afdelingen. Je kunt ons haast een bedrijf binnen een bedrijf noemen. Waar EDCO zich volledig richt op B2B, zijn wij juist op B2C gericht.

We doen het allemaal samen en daar zijn we ons heel goed van bewust. Wij hebben elkaar nodig. De e-commercespecialist kan niets zonder de uitmuntende content van de tekstschrijver en de aantrekkelijke visualisaties van de digital designer en de adviezen van de brandspecialist. Iedereen op de afdeling heeft een eigen rol en specialisme en samen zorgen we voor fantastische resultaten. We ervaren dat we veel vertrouwen nieuwe innovaties en strategieën in de praktijk te implementeren. Daardoor groeien we in onze kennis en groeien we als team.

Work hard, play hard, is op ons van toepassing. Want we doen het werk met plezier en met passie. Geintjes zijn er volop en tegelijkertijd kijken we altijd hoe het nog beter kan. We zijn een vrij jong en behoorlijk hecht team dat elkaar ook buiten het werk weleens opzoekt. We hebben wekelijks teamoverleg en dat doen we in het Engels. Don’t worry, daar ben je zo aan gewend!