Stacey van Assema

"Stacey, Logistiek"

In 2017 kwam ik bij EDCO binnen als logistiek medewerker bij de afdeling NEWCO die tankstations bevoorraadt. Daarna ben ik op eigen verzoek doorgestroomd naar de afdeling Retouren. Na een half jaar wilde ik opnieuw iets anders en kreeg ik de mogelijkheid om bij de goederenontvangst te werken. Dat was erg leuk en dat ben ik blijven doen tot de afdeling E-commerce werd geopend. Daar heb ik toen gesolliciteerd, ben aangenomen en heb vervolgens mooie stappen kunnen maken.

Toen ik er begon verzond ik het eerste pakketje en op het moment verzenden we er zo’n 800 per dag. Ik heb er anderhalf jaar als coördinator gewerkt en nu ben ik teamleider van E-commerce en van VAS en heb leiding over ongeveer 40 mensen. Heel tof dat ik in slechts vijf jaar zulke stappen heb kunnen maken. Wanneer je laat zien dat je meer wilt en je kunt het ook, dan krijg je hier echt wel de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

Ben jij op zoek naar een logistieke functie met Brabantse gezelligheid?

Ondanks dat we hier met veel zijn, is de sfeer gemoedelijk en ervaar ik het niet als groot. Iedereen kent elkaar en je loopt makkelijk bij elkaar binnen. De Brabantse gezelligheid is er zeker. We proberen deze sfeer te behouden ondanks de groei van de club en van het aantal medewerkers dat (nog) geen Nederlands spreekt. EDCO organiseert leuke uitstapjes en andere activiteiten en de kerstpakketten zijn geweldig.